Lunchmeny vecka 4
Lunch 139:-
I lunchen ingår sallad, bröd, vatten, kaffe och kaka.
På fredagar bjuder vi på dessert!
Hos oss finns alltid minst ett glutenfritt (G), laktosfritt (L)
och veganskt (V) alternativ.
Section Title
This is 16px paragraph text. Edit the text then connect it to a theme so it will match the site.
Item title
This is 14px paragraph text. Edit the text then connect it to a theme.
Section Title
This is 16px paragraph text. Edit the text then connect it to a theme so it will match the site.
Item title
This is 14px paragraph text. Edit the text then connect it to a theme.
Veckans soppa 109:-
Soppa på rostad sötpotatis smaksatt med ingefära och limeblad toppad med vitlöksolja och färska örter
Måndag
Vegetariskt: Biancolasagne med sötpotatis och pumpa serveras med löksallad och gröna blad
Fisk: Pocherad dagens fångst serveras med rädisa, gurka, brynt smör och dillslungad potatis (glutenfri)
Kött: Örtstekt kycklingfilé serveras med rostad kål och äpple, örtpotatis och pepparsås (glutenfri)
Tisdag
Veganskt: Bön och linsgryta med rostad paprika serveras med bakad sötpotatis och färska örter
Fisk: Fiskgryta på rostad paprika smaksatt med kummin och confiterad lök serveras med rostad potatis och aioli (glutenfri)(laktosfri)
Kött: Viltstek serveras med löksås, vinbärsgelé, potatiskaka med färska örter
Onsdag
Veganskt: serveras med sesam och sojamajjo, syrlig sallad på morot, gurka och kål samt friterad potatis och färsk koriander
Fisk: Stekt dagens fångst serveras med
Kött: Hoisinglaserad fläskkarré serveras med koriander och limekräm, syrlig sallad på morot, gurka och kål samt friterad potatis och färsk koriander (laktosfri)
Torsdag:
Veganskt: Växtbaserade bullar serveras med gräddsås, kokt potatis, lingon och pressgurka (glutenfri)(laktosfri)
Fisk: Citron och fänkålsbakad dagens fångst serveras med örtkräm, rostad fänkål och dillpotatis (glutenfri)(laktosfri)
Kött: Objektivs köttbullar - alltid på torsdagar! Klassiska köttbullar på svensk nötfärs serveras med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré
Fredag:
Vegetariskt: Citronrostad spetskål serveras med hollandaisesås, rostad potatis, hasselnötter och syrad silverlök (glutenfri)
Fisk: Citronbakad dagens fångst serveras med hollandaisesås, krossad potatis och örtslungad rostad brysselkål (glutenfri)
Kött: Friterad fläskschnitzel serveras med kaprissmör, rödvinssky, ärtor och rostad potatis