top of page

Lunchmeny vecka 39

Lunch 139:-

I lunchen ingår sallad, bröd, vatten, kaffe och kaka.

På fredagar bjuder vi på dessert!

Hos oss finns alltid minst ett glutenfritt (G), laktosfritt (L)

och veganskt (V) alternativ. 

Veckans soppa 109:-

Linssoppa på röda linser med tomat och aubergine 

 

Måndag

Vegetariskt: Sojabakad rotselleri serveras med rotsakskräm och citronsyrad sallad på spetskål och gurka  (G)

Fisk:  Friterad torsk serveras med dansk remoulad, dillslungad potatis och pickles (L) 

Kött: Citronbakad kyckling serveras med rotsakskräm och citronsyrad sallad på spetskål och gurka (G)


Tisdag
Veganskt: Okonomiyaki, japansk kålpannkaka toppad med hoisin, chillimajjo, färsk koriander och pickles 
Fisk:  Stekt sej serveras med pepparrotsmajjo, rostade rotsaker, kapris och tunnhyvlad rädisa (G) (L)

Kött: Boeuf bourguinon, högrevsgryta med rödvin, svamp, sidfläsk och smålök serveras med potatispuré och persilja (G)

Onsdag
Veganskt:  Linsgryta med rostad majs, ingefära, chilli och kokosmjölk samt rostade rotsaker (G)
Fisk: Ångad dagens fångst serveras med vitvinssås smaksatt med rotselleri och gräslök, svamp och rostad kål  (G)

Kött: Örtbakad fläskytterfilé serveras med rostad brysselkål, potatisstomp med jordärtskocka samt skummad äppelgräddsås (G)

Torsdag:
Veganskt: Vegansk dolme fylld med kryddris, rostat solrosfrö och kål samt potatispuré och  sirapsglace (G)
Fisk: Gravad lax med dillstuvad potatis och picklat senapsfrö

Kött: Klassisk pannbiff serveras med stekt lök, gräddsås, lingon och potatispuré 

Fredag:
Vegetariskt: Svamprisotto med blandad skogssvamp, timjanspicklad pumpa och wrångebäcksost (G) 
Fisk: Fiskgryta bouillabaisse serveras med rouille, potatis och fänkål (L) (G) 

Kött: Pepparbakad kalv serveras med friterad kaka på potatis och svamp, trattkantarellkräm och timjanspicklad pumpa  (L) (G) 

 

                                På fredagar bjuder vi på dessert! 

bottom of page